mental hundträning, hundträning, aktivitetsleksak för hund mental hundträning, hundträning, aktivitetsleksak för hund mental hundträning, hundträning, aktivitetsleksak för hund


Artikelnummer:
635.1120-1

DOG MIXMAX PUZZLE LEVEL 2 TRÄ

MixMax Puzzle – ett helt nytt och unikt koncept av aktivitetsleksaker för hundar. Göm godis och låt din hund klura ut hur den ska hitta det. Använd ett spel eller sätt ihop flera spel för att skapa det ultimata STORA spelet på den nivån din hund behöver. Du bestämmer hur svårt det ska vara, från lätt till mycket avancerat – det finns oändliga möjligheter! Klurigt och roligt för alla hundar, oavsett ålder, storlek eller ras.

Svårighetsnivåer: 2. Medium/B blå / 3. Avancerad/C röd / 4. Mycket avancerad – genom att kombinera flera spel, se bild.

Hur fungerar MixMax Puzzle: När hunden ser på placerar du klossar som på bilden och lägger godis eller torrfoder i dem genom hålet i toppen på varje kloss.  Börja med ett enda spel. Låt hunden försöka fundera ut hur den ska få ut klossarna genom en av öppningarna på sidan av spelet för att få ut godiset. Om det behövs kan du hjälpa hunden genom att flytta en kloss mot en öppning så den förstår att det finns godis under klossen.  När hunden förstått hur spelet fungerar kan du sätta ihop så många spel som du vill på den nivån som din hund behöver. Klossen med gömt godis måste flyttas mellan spelen till en öppning på sidan för att få ut godiset. OBS: Lek tillsammans med din hund och övervaka noga så den inte biter eller tuggar på spelet eller klossarna.  Det är ingen leksak för barn, bara för djur. Tips! För en enklare nivå 1, skruva loss den roterande skivan.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt