Hundsele från Hundredskapsboden

Här finner du bl.a. ergonomiska hundselar från flera olika leverantörer. Vi säljer och marknadsför Dog Copenhagen, Metizo, samt VGW hundsele m.fl.

Ett hundsele är perfekt för dig som har en hund som drar i koppel och då du inte vill använda halsband som riskerar att dra sönder din hunds hals. Funktionen på dagens hundsele är betydligt flera och bättre och de kan med fördel användas i de flesat sammanhang.

Allt för att din hund ska känna sig bekväm och snygg på samma gång. Vad väntar du på? Beställ din hundsele idag!

Vidare, en hundsele med god passform gör utomhusvistelsen bekväm och säker för din hund! En sele kan vara ett bra alternativ till hundhalsband om du ska ut på speciella äventyr med hunden: klättra på stock och sten, gå balans eller helt enkelt vill ha ett bekvämt alternativ till din hund. En sele med handtag upptill är praktiskt om ni ska ut och röra er i tuff terräng, du kan då ge din hund en hjälpande hand och stöttning om det behövs. Om hunden skulle falla kan du snabbt fånga upp den och hjälpa den med handtaget.

En hundsele är det självklara valet för dig som ska ägna dig åt dogparkour med din hund. Dogparkour går ut på att man balanstränar sin hund genom att låta hunden hoppa upp på, balansera, hoppa över, krypa under och gå igenom olika hinder som finns runtomkring er. Det ökar hundens kroppsmedvetenhet och lär hunden att hålla styr på tassar, svans och ben på ett kontrollerat sätt. Det är även ett sätt att göra hundpromenaden spännande och du får en följsam och kontaktsökande hund. 

Förvandla staden eller parken till en fantasivärld fylld av äventyr - parkbänkar, stenar och stockar kan med fantasins hjälp förvandlas till roliga övningar och hinder.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt