VGW spårsele Pioneer VGW spårsele Pioneer VGW spårsele Pioneer VGW spårsele Pioneer


Artikelnummer:
605.1142-1-4

VGW spårsele Pioneer

Pioneer är spårselen som arbetar med din hund i spåret. Med spårlinan fäst i de ledande ringarna följer kopplet och selen med hunden när den spårar. Krafterna fördelas i selen när hunden ligger på i spåret vilket gör att det inte påverkar hundens hals, nacke eller muskulatur. Även om hunden snurrar runt, vänder i spåret eller avviker från att gå rakt fram så påverkas den inte av selen. Hunden kan fokusera på spåret utan att bli störd av lina eller sele. Pioneer är utformad i samarbete med jägare. Använd frontknäppningen på promenader och ringarna bak för spårarbete. Att tänka på:

  • Selen ska knäppas uppe på ryggen.

  • Kopplet bör sitta framme i bogringen vid promenad.

  • Selen får bäst funktion om det inte sitter för hårt. Kontrollera att du får plats med två fingrar mellan hundens hud och rem.

  • Bogringen ska vara placerad där hundens bogblad möts framme på bogen (känns som en knöl) INTE uppe vid halsen.

  • Växla mellan att lägga kopplet på höger och vänster sida om hundens huvud, för att undvika snedbelastning på promenader.

  • Spårlinan ska fästas i båda ringarna bak på selen.

Selens material består av polyesterrem och lås av högsta kvalitet. Ringarna är helt nickelfria. Vi har valt att använda förzinkat stål för att undvika allergiska reaktioner. Tvättas i 40oC, gärna i tvättpåse. Ej torktumlare.

Utprovad och testad av jägare.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt