Bokningsregler / Köp av kurs

Hundredskapsbodens kurser köper du direkt via vår hemsida via kursens köpknapp. Under kursens köpknapp anger du infon som begärs om din hund i fritextfälten. Vi förutsätter också att din hund är vaccinerad och du kan bli ombedd att visa upp intyg på detta vid förfrågan.

Efter kurs har lagts i varukorgen så kommer du behöva göra betalning via Klarna Check-Out där du får välja att betala med a) kort, b) på faktura, eller c) delbetala via Klarna. Vid utcheckning i kassan blir du ombedd att ange namn, telefonnummer, e-post, dvs. allt vi behöver för att kontakta dig om bokad kurs.

Efter fullgjord utcheckning skickas ordern på vald kurs automatiskt in till vårt affärssystem, precis på samma sätt som i vår webbutik. I och med detta godkänner du också automatiskt våra kursvillkor samt dessa bokningsregler.

Inom 2-3 dagar efter inkommen order så skickas en separat kurskallelse ut till er angivna e-post. I den står allt ni behöver veta inför kursen och var samlingsplatsen i Enskede kommer vara.

Återbud
Du har rätt att ångra dig senast 5 dagar innan kursstart och få tillbaka hela kursavgiften, därefter kommer du att återfå kursavgiften reducerad med en anmälningsavgift på 250 kronor. Om du avbokar efter kursstart återbetalas ingen del av kursavgiften.

Kursavbrott
Om du avbryter en kurs på grund av varaktigt hinder, såsom sjukdom styrkt med läkarintyg/veterinärintyg, avflyttning från orten eller annan jämförbar anledning som du inte kunnat förutse, återbetalas 50% av kursavgiften. För att en återbetalning ska kunna ske krävs att Hundredskapsboden meddelas via mail.

Är hunden magsjuk trivs den säkert bättre hemma i sjukbädden och då är du välkommen att närvara och ta del av kursen utan hund. Det är viktigt att spridning av magåkommor, parasiter och bakterier stoppas så snart som möjligt så att inte fler hundar blir drabbade.

Inställd kurs
Det kan komma att hända att vi tvingas ställa in en kurs före start. I första hand kommer du då att kontaktas med förslag om nytt kursstartdatum. Passar inget av de erbjudna datumen kommer vi återbetala hela kursavgiften.

Under 18 år
Alla är välkomna till Hundredskapsbodens kurser oavsett ålder, dock bör man läsa igenom kursvillkoren som gäller för varje hundekipage.

Löptikar
Vi tillåter löptikar på alla våra kurser, men meddela oss gärna om så är fallet  och vänligen håll extra avstånd till de andra deltagarna. Vissa kursövningar kan exkluderas från löptikar, detta meddelas inom resp. kurs av vår hundinstruktör.

Privatträning
Om kurs i grupp inte ligger rätt i tiden för dig just nu eller om du hellre vill träffa en instruktör enskilt finns vi alltid tillgängliga för privat träning.

Produkter
Övrigt