Vår instruktör

 

Jag heter Anna Lundberg och håller hundkurser i södra Stockholm. Jag är utbildad hundinstruktör och använder mig av belöningsorienterade inlärningsmetoder. Jag fokuserar på att ge mina elever en ökad kontakt och ett gott samspel mellan hundägaren  och deras hund. Positivt tänkande är viktigt i inlärningen, för det ska vara roligt att lära sig nya saker.

På mina kurser har jag max 5 deltagare för att kunna ge varje deltagare så mycket tid och kunskap som möjligt, men även hinna ge individuella råd och övningar som passar just ditt ekipage. Utöver kurser i grupp har jag även privatträning för er som känner att kursutbudet inte passar eller söker något specifikt man vill ha hjälp med i sin hundvardag. Kontakta då mig så specialanpassar jag individuell träning efter ert behov.

Jag bor i Enskede med min familj och förnärvarande har vi två hundar. En storpudel och en Griffon Bruxellois. De är diplomerade sociala tjänstehundar och jag är utbildad Terapihundsförare. Vi arbetar som diplomerat socialt hundteam på äldreboende några dagar i veckan. Jag har livslång erfarenhet av hundar, då det alltid funnits hundar i familjen. Hundar och hundträning är min stora hobby och jag delar gärna med mig av min kunskap.

Väl mött!

Anna Lundberg

0790-25 04 09

 

Produkter
Övrigt