Klickerträning "introduktion"


Det bästa sättet att träna din hund är genom att belöna bra beteende och ignorera oönskat beteende.

Klickerträning utförs med hjälp av en liten klicker som ger ifrån sig ett särskilt ljud. Med den här tekniken tränas hundar att associera klickljudet med något gott att äta. När de har lärt sig det kan den faktiska träningen för ett specifikt beteende påbörjas.

Den största skillnaden mellan klickerträning och annan belöningsbaserad träning är att hunden lär sig exakt vilket beteende som belönas. Detta kommuniceras med ett tydligt och unikt ljud, ett klick, som ges i samma sekund hunden gör det du vill. Hunden får sedan sin belöning efter klicket.

Kurserna har max 5 deltagare, vilket ger möjlighet för att ge individuellt anpassad träning och råd för specifika önskemål, samtidigt som man har möjlighet att träna i grupp.

Denna introduktionskurs i klickerträning är en temakurs på 2 tillfällen = torsdagar 18:00-19:30 (totalt 3 timmar).

Se våra olika startdatum ovan.

Vi håller till i Enskede utomhus och förflyttar oss till olika platser under lektionerna. Efter genomförd kurs så får varje ekipage ett kompendium på de övningar vi tränat på under kursen.

För alla våra kurser skickas en separat kallelse ut efter fullgjord registrering och betalning. I kallelsen så får varje ekipage detaljerad information om kursinnehåll och plats.

Varmt välkomna!

Vi erbjuder även privatträning:

Då tider eller gruppträning inte passar för dig eller din hund. Då utgår vi ifrån era önskemål och planerar privatträning efter ert specifika behov. Kontakta vår instruktör Anna för vidare diskussion om privatträning på telefon 0790-25 04 09.

 

Länk till "Deltagarvillkor"

Länk till "Bokningsregler"

Länk till "Vår Instruktör"Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt