Valpkurs i Enskede

Valpkurs (för ålder 2-7 månader) Valpkurs (för ålder 2-7 månader)

På våra valpkurser så fokuserar vi på glädje, trygghet och kontakt. Kurserna har max 5 deltagare, vilket ger möjlighet för oss att ge individuellt anpassad träning och råd för specifika önskemål, samtidigt som man har möjlighet att träna i grupp.

Vi jobbar mycket med kontaktövningar och följsamhetsövningar, vilket stärker banden mellan er och er hund. Vi går igenom de vanligaste vardagslydnadsmomenten, och varvar med teori under kursens gång.

Vi jobbar bara med positiv förstärkning vilket ökar samarbetslusten hos valpen, som i sin tur leder till roligare träning.

Vi håller våra hundkurser i Enskede och har olika startdatum att välja mellan. Efter genomförd kurs så får varje ekipage ett kompendium på de övningar vi tränat på under kursen.

De valpkurser som startar pågår under en 4-veckorsperiod och 1 tillfälle per vecka = 18:00-19:30 (totalt 4 x 1,5 timmar = 6 timmar).

För alla våra kurser skickas en separat kallelse ut efter fullgjord registrering och betalning. I kallelsen så får varje ekipage detaljerad information om kursinnehåll och plats.

Varmt välkomna!

 

Vi erbjuder även privatträning:

Då tider eller gruppträning inte passar för dig eller din hund. Då utgår vi ifrån era önskemål och planerar privatträning efter ert specifika behov. Kontakta vår instruktör Anna för vidare diskussion om privatträning på telefon 0790-25 04 09.

 

Länk till "Deltagarvillkor"

Länk till "Bokningsregler"

Länk till "Vår instruktör"

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt