Hundkurs i vardagslydnad (fortsättning)

Vardagslydnad fortsättning Vardagslydnad fortsättning

På vår fortsättnings kurs i vardagslydnad så fortsätter vi att fokusera på glädje, trygghet, kontakt. Vi jobbar bara med positiv förstärkning vilket ökar samarbetslusten hos hunden, som i sin tur leder till roligare träning. Vi jobbar vidare med de vanligaste vardagslydnadsmomenten, och använder oss av störningar, samt kräver lite mer av våra hundar. Vi varvar med teori under kursens gång. Denna kurs lämpar sig för dig som gått grundkurs och har hyfsad vardagslydnad på hunden. Din hund bör också klara av andra hundar då vi tränar vissa moment med lösa hundar. Vi lägger alltid stor vikt vid kontaktövningar, och följsamhets övningar för att stärka banden mellan dig och din hund. Kurserna har max 5 deltagare, vilket ger oss möjlighet för att ge individuellt anpassad träning och råd för specifika önskemål, samtidigt som man har möjlighet att träna i grupp.

De kurser som startar tisdagar pågår under en 2-veckorsperiod och 2 tillfällen per vecka = tisdagar + fredagar 13:00-14:30 (totalt 4 x 1,5 timma = 6 timmar).

Se våra olika startdatum ovan.

Vi håller till i Enskede utomhus och förflyttar oss till olika platser under lektionerna. Efter genomförd kurs så får varje ekipage ett kompendium på de övningar vi tränat på under kursen.

För alla våra kurser skickas en separat kallelse ut efter fullgjord registrering och betalning. I kallelsen så får varje ekipage detaljerad information om kursinnehåll och plats.

Varmt välkomna!

 

Vi erbjuder även privatträning:

Då tider eller gruppträning inte passar för dig eller din hund. Då utgår vi ifrån era önskemål och planerar privatträning efter ert specifika behov. Kontakta vår instruktör Anna för vidare diskussion om privatträning på telefon 0790-25 04 09.

 

Länk till "Deltagarvillkor"

Länk till "Bokningsregler"Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt