Hundkurs i vardagslydnad (grundkurs)


På våra vardagslydnadskurser så fokuserar vi på glädje, trygghet, ökad kontakt. Vi jobbar enbart med positiv förstärkning vilket ökar samarbetslusten hos hunden, som i sin tur leder till roligare träning.

Vi jobbar med de vanligaste vardagslydnadsmomenten under kursen och varvar praktik med teori under kursens gång. Denna kurs lämpar sig för dig som gått valpkurs, eller unghunden, men även för den vuxna hunden som inte gått någon kurs och behöver lära sig grunderna i vardagslydnad.

Kursen har max 5 deltagare, vilket ger möjlighet för att ge individuellt anpassad träning och råd för specifika önskemål, samtidigt som man har möjlighet att träna i grupp.

NY kurstart 25/4-16: Denna kurs körs 4 tillfällen kl. 19:00-20:30 fyra måndagar i rad.

Vi håller till i Enskede utomhus. Efter genomförd kurs så får varje ekipage ett kompendium på de övningar vi tränat på under kursen.

För alla våra kurser skickas en separat kallelse ut efter fullgjord registrering och betalning. I kallelsen så får varje ekipage detaljerad information om kursinnehåll och plats.

Varmt välkomna!

 

Vi erbjuder även privatträning:

Då tider eller gruppträning inte passar för dig eller din hund. Då utgår vi ifrån era önskemål och planerar privatträning efter ert specifika behov. Kontakta vår instruktör Anna för vidare diskussion om privatträning på telefon 0790-25 04 09.

 

Länk till "Deltagarvillkor"

Länk till "Bokningsregler"Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt